About مشاوره حقوقی طلاق و خانواده
About مشاوره حقوقی طلاق و خانواده
Blog Article
مشاوره حقوقی طلاق و خانوادهوکیل آنلاین هیچ تفاوتی با وکیلی که به طور حضوری ملاقات می کنید، ندارد. تنها تفاوت آن ها در نحوه ارائه خدمات و قبول پرونده شما است.
دعاوی ارث: گواهی انحصار وراثت و تحریرترکه،تقسیم ترکه و…
به همین دلیل، استفاده از خدمات مشاوره حقوقی و وکیل آنلاین می تواند کمک کننده باشد. برای این منظور با مراجعه به وبسایت وکیل تاپ، با پرسیدن سوال خود به طور واضح در کمترین زمان ممکن توسط وکلای مجرب پاسخ خود را دریافت خواهید کرد.
برای تحقق طلاق ضروری است که طرفین سند طلاق را امضا کرده و نیز صیغه طلاق بین ایشان جاری گردد.
اما در کل در حقوق اسلامی و نیز در حقوق ایران، زوج میتواند هرگاه که بخواهد و به هر دلیلی که بخواهد همسر خود را طلاق دهد.
خانم مهتاب صفری وکیل پایه یک دادگستری در کرج، عضو کانون وکلای البرز و یکی از وکلای زن خبره در کرج هستند. ایشان دارای مدرک کارشناسی حقوق از دانشگاه بین المللی امام خمینی و ارشد تجارت بین الملل می باشند.
دعاوی خانواده: (طلاق به درخواست زوج، گواهی عدم سازش، طلاق به درخواست زوجه، وکیل طلاق توافقی، طلاق غیابی، مطالبه مهریه، مطالبه نفقه ی زوجه و فرزندان، ترک انفاق، حضانت فرزند و …)
برای این کار باید بدانید که اکثر وکلایی که به طور آنلاین فعالیت می کنند، زیر نظر موسسات حقوقی هستند و برای تعیین حق مشاوره باید از شرایط موسسه اطلاع پیدا کنید. برای این کار می توانید با موسسه ها تماس بگیرید و پس از تعیین قیمت مشاوره، وکیل آنلاین خود را انتخاب کنید. برای دریافت خدمات حرفه ای و خوب، می توانید یک وکیل خبره را شناسایی کنید و پس از تعیین هزینه، سوال های خود را از او بپرسید.
طلاق در برخی موارد یکی از پیچیده ترین دعاوی خانوادگی می باشد، که پروسه بسیار زمان بری خواهد داشت.
شاید کمی عجیب به نظر برسد، اما وکیل خانواده موظف است در برخی از دعاوی برای ایجاد صلح میان طرفین دعوا، تلاش کند.
مطابق قانون پدر موظف است نفقه دختر را تا قبل از ازدواج و در صورت عدم دارا بودن شغل پرداخت نماید. همچنین پرداخت نفقه فرزندان پسر نیز در صورت عدم وجود شغل، معلولیت، از کار افتادگی، اشتغال به تحصیل و ….
اما با آسان شدن ارتباطات و استفاده از اینترنت می توانید به راحتی و هر زمانی که بخواهید به وکلا دسترسی داشته باشید و نسبت به رزرو یک وقت مشاوره اقدام کنید.
از طرفی، با توجه به طولانی بودن پروسه پیگیری پرونده ها، بسیاری از افراد ترجیح می دهند که آن را به زمان دیگری موکول کنند.
پرسش و پاسخ، مشاوره محسوب نمیشود.وامکان پیگیری آن وجود ندارد.